dinsdag 15 mei 2012

Madrid numéro dos!

Hola chicos


Nu het weer eindelijk wat verbeterd is en de regen vervangen is door zon, hebben we er natuurlijk nog eens van genoten. Vrijdag zijn we nog eens voor een middagje naar Madrid geweest.
We hadden al eens Madrid bezocht, maar natuurlijk niet alles. We hebben een bezoek gebracht aan het stadion van Real Madrid, de stierenarena en het Hard Rock Cafe.
Het bezoek aan het stadion van Real Madrid was zeker en vast de moeite waard. Je mag door het gehele stadion wandelen, in de kleedkamer, je mag in het museum, in de trofeekamer, op de stoel zitten van de trainer, ... Een overweldigend en onvoorstelbaar gevoel als je het stadion vergelijkt met eentje van ons land.
Plaza de Torros in Madrid is natuurlijk niet anders dan wat je kan verwachten. Een grote stierenarena maakt het plein mooi en wonderbaarlijk. Dit bombastische gebouw gaan we misschien nogmaals bezoeken als we een stierengevecht gaan bekijken (als er nog tijd over is).
Het Hard Rock Cafe is bekend over de hele wereld. Natuurlijk zijn er ook enkele in Spanje. Een bezoek mocht dan ook zeker niet ontbreken. Een T-shirt is dan ook het resultaat van dit bezoek. Toch even verschoten van de bijna 4euro-cola.
Het was een leuke, warme dag in Madrid.
Tamara

1 opmerking: