donderdag 10 mei 2012

Todavía un mes en Toledo

Hola chicos


Ja ja, de tijd gaat hier snel. Na het bezoek van de huisbaas werd het even in ons gezicht gesmeten. Nog 4 weken en we zijn hier niet meer. Toch een gekke gedachte als je hier al 3 maand bent. Wanneer je je dan thuis begint te voelen, kan je al terug vertrekken.
Maar we gaan nu nog niet treuren dat we Toledo moeten achterlaten in 4 weken, neen. We gaan nog lekker genieten van die laatste maand!
Wat staat er nog allemaal op het programma? Morgen gaan we nog eens een dagje Madrid bezoeken. Heen en weer met de metro van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid.
Volgende week is ook de laatste week les op de campus voor dat de examens beginnen. Een weekje om van elke les een groepsfoto te nemen en de laatste taken af te geven.
Dan start de studieweek waar we ons zullen voorbereiden voor 2 examens, eentje op de 25e en eentje op de 28e mei. Ja ja veel en goed studeren is de boodschap.
Om de laatste week en half goed te benutten hebben we onszelf getrakteerd op een klein reisje Granada - Cordoba - Sevilla. Een 5daagse trip door het zuiders Andalusië.
Onze laatste dagen zullen we genieten van Toledo in de zomer. Lekker tapas gaan eten, iets drinken op het terras van onze favoriete bar 'Enebro' en afscheid nemen van de vrienden die we hier gemaakt hebben.
Enkele andere zaken die natuurlijk op ons lijstje staan zijn: het lokale marktje bezoeken, finale Champions League bekijken en ook het Eurovisiesongfestival zeker en vast niet vergeten. En dan nog zo de zaken voor Kaho afwerken, namelijk de basiscompetenties en de presentatie ervan.


Hasta Luego
Tamara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten